Afgelast door Covid-19


Wegens de geldende corona maatregelen, kunnen verschillende activiteiten niet doorgaan:

Fietsen

Voorlopig worden de KWB fietstochten niet meer georganiseerd. Zodra we terug kunnen starten, brengen we je hiervan op de hoogte. De reeds betaalde deelname bedragen, worden later verrekend wanneer we terug beginnen fietsen.

Ontspanningsvoormiddagen

Spijtig voor onze kaarters, maar de zondagse ontspanningsvoormiddagen kunnen tijdelijk niet meer doorgaan.

KWB Barbecue op 26 september

Goed nieuws voor de kippetjes en de varkentjes, … maar helaas minder goed nieuws voor de liefhebbers van onze jaarlijkse barbecue.

Gezinsweekend in Oostende van 23 tot 25 oktober

Het gezinsweekend is al jaren een topper in ons KWB programma. We vinden het dan ook heel spijtig dat we dit jaar zonder moeten doen. Maar uitstel is geen afstel. Volgend jaar trekken we van 8 tot 10 oktober naar Oostende om corona definitief te vergeten. Wie reeds ingeschreven was voor het weekend, ontvangt via een aparte brief meer informatie, ook in verband met de reeds gedane betalingen. De geplande informatievoormiddag van 13 september zal bijgevolg ook niet doorgaan.

Kiezen voor muziek of ‘Lummen zingt’ op 31 oktober

Het is wetenschappelijk bewezen. ‘Zingen’ maakt een mens blij, je krijgt er positieve energie van. Zingen verhoogt je concentratie en verbetert je geheugen. Je gaat er absoluut jonger uitzien. Het doet zelfs iets met je hormonen! DUS .. blijf zingen! Al gaat dat dit jaar even niet met z’n allen samen.

Opstap naar Kerstmis op 18 december

Kerstmis gaat ongetwijfeld door. Maar ook ‘Opstap naar Kerstmis’ zal een jaartje uitgesteld worden.